ΣΟΡΒΑΤΖΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε.

Η Σορβατζιώτης Ε.Π.Ε., αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της Rhoss SpA στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την εγκατάσταση δύο ψυκτών και επτά κλιματιστικών μονάδων στο Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών. 

Αυτό το σημαντικό έργο περιέλαβε την προμήθεια δύο υψηλής απόδοσης αερόψυκτων ψυκτών WinPack HE με συνολική ψυκτική απόδοση 340 kW καθώς και επτά κλιματιστικών μονάδων Rhoss NextAir.

Οι μονάδες τροφοδοτούν  τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου και ακόμα 5 αμφιθέατρα με την απαραίτητη για τη λειτουργία τους ψύξη.

Το έργο απαίτησε ιδιαίτερα προσεκτικό σχεδιασμό κυρίως λόγω του περιορισμένου χρονοδιαγράμματος, 4 εβδομάδες εντός του Αυγούστου, και περιέλαβε κατασκευή νέου δικτύου σωληνώσεων για τη σύνδεση των νέων ψυκτών και κλιματιστικών μονάδων, επέκταση αεραγωγών των κλιματιστικών μονάδων, σχεδιασμό και εφαρμογή νέου συστήματος ελέγχου της εγκατάστασης, διαχείριση logistics για την απομάκρυνση των υφιστάμενων μονάδων, καθώς και την εγκατάσταση και ρύθμιση της λειτουργίας των καινούργιων μονάδων.

Το έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία χάρη στη συνεργασία της Σορβατζιώτης Ε.Π.Ε. και της PdL A.E., γενικού εργολάβου που διαχειρίστηκε όλες τις διαδικασίες από την αρχή έως το τέλος με υψηλό επαγγελματισμό  και απέδωσε πρώτης τάξεως αποτέλεσμα.    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

banner_espa