ΣΟΡΒΑΤΖΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε.

Σορβατζιωτησ ε.π.ε.

Η εταιρεία μας

Ιστορία

Η εταιρεία ΣΟΡΒΑΤΖΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της κεντρικής θέρμανσης και των βιομηχανικών αυτοματισμών αρχικώς και του κεντρικού κλιματισμού στη συνέχεια, για σχεδόν 60 χρόνια. Η εταιρεία αποτελεί συνέχεια της προσωπικής εταιρίας που ιδρύθηκε το 1949 από τον Γ.Χ. Σορβατζιώτη, Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό. Στις αρχές της δεκαετίας το 1950, άρχισε να εισάγει στην Ελλάδα είδη κεντρικής θέρμανσης και βιομηχανικούς αυτοματισμούς. Την εποχή εκείνη αντιπροσώπευε κατ΄ αποκλειστικότητα τους οίκους Stork, Danfoss, Honeywell, Radiant και General Electric.

Στη εικοσαετία 1958-1978 πραγματοποίησε τη μελέτη-επίβλεψη και προμήθεια υλικών, σε μια σειρά μεγάλων τεχνικών έργων σε oλη την Ελλάδα. Παράλληλα συνέχισε τις εισαγωγές ειδών κεντρικής θέρμανσης από τους οίκους Isotherm, Novatherm, Baltur και Thermo Blitz. Το 1985, τη διαχείριση της εταιρείας ανέλαβαν οι γιοι του Γ. Σορβατζιώτη, Θεόδωρος και Χαράλαμπος, Μηχανολόγοι Μηχανικοί. Η συγκέντρωση αυτών των εμπειριών, προσδίδουν σήμερα στην εταιρεία και στους συνεργάτες της, την άριστη ικανότητα τεχνογνωσίας και εξειδικευμένης παροχής σε ό,τι έχει σχέση με τον εξοπλισμό που απαιτείται στον κλιματισμό και τη θέρμανση.

Δραστηριότητα

Τα προϊόντα μας, χρησιμοποιούνται σε οποιαδήποτε εφαρμογή συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού όπως είναι:

• Κατοικίες

• Κτίρια γραφείων

• Σχολεία

• Ξενοδοχεία

• Νοσοκομεία


Η εταιρεία ΣΟΡΒΑΤΖΙΩΤΗΣ Ε.Π.Ε. με πολλά έργα στο ενεργητικό της, από το 1959 μέχρι σήμερα, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις κάθε πελάτη και κάθε εφαρμογής.

Στόχος της εταιρίας, από την ίδρυση της έως σήμερα, είναι η προμήθεια της Ελληνικής αγοράς με προϊόντα υψηλής ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας.

Η συνέπεια και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών είναι το κύριο γνώρισμα της εταιρίας μας.

Η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την μεγάλη εμπειρία των μηχανικών της εταιρίας, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις και στα πλέον δύσκολα προβλήματα, έχουν ως αποτέλεσμα να μας εμπιστεύεται ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών, καταστημάτων και τεχνικών εταιριών.

Αξιοποιούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο μας, παρέχοντας στους πελάτες μας την άριστη σχέση επένδυσης απόδοσης.

Βελτιώνουμε διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας εξασφαλίζοντας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Επιδιώκουμε την αναβάθμιση της αγοράς μας και του ρόλου μας σε αυτήν.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύεται σε όλη την Ελλάδα με ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών

banner_espa